Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

1. ΨΩΜΙΑΔΗΣ. Είναι να μην το βάλλει στόχο ο Νομάρχης. Στηρίζουμε Ζορό με χίλια, και τον παρακαλούμε αντί να μιλήσει στο Συνέδριο, καλύτερα να τραγουδήσει...

2. ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ. Mιλάμε για φάρδος όχι αστεία. Εκπρόσωπος Τύπου είχε αναδειχτεί επειδή είχε αποχωρήσει ο Ρουσόπουλος. Βουλευτής τώρα βγήκε επειδή παραιτήθηκε ο Σουφλιάς. Μη τον δούμε και Πρόεδρο στο τέλος τέλος έτσι όπως την κάνουν όλοι σιγά σιγά.

3. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. Κάθε μέρα Κυριακή! Βόλτες, φαγοπότια, ΡRO... αυτή είναι ζωή ε;

4. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Στο ΠΑΣΟΚ μοιράζουν καρέκλες, στη Ν.Δ. μοιράζουν καρεκλιές!

5. ΣΟΥΦΛΙΑΣ. Παραιτήθηκε και δήλωσε ότι θέλει να αναπνεύσει εκτός πολιτικής. Μόνο να τον ενημερώσουν να μην πάει προς Ανατολική Αττική και Γραμματικό για αέρα... Ούτε προς Ηλεία, ούτε προς Μεσηνεία, ούτε προς Χαλκιδική. Μασκούλα οξυγόνου συνίσταται σε αυτές τις περιπτώσεις.

6. ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. Αν ξανακούσουμε για σηκωμένα μανίκια από στέλεχος του Πασόκ θα βγούμε από τα ρούχα μας. Εντάξει πέτυχε το επικοινωνιακό προεκλογικό προφίλ αλά εργατικού πλην τίμιου αρχηγού. Λίγη φαντασία... σηκώστε τα μπατζάκια για αλλαγή.

7. ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ. Έκανε έξοδο ο Αρούλης από το Υπουργείο. Το φύλαγε, το φύλαγε το μυστικό και 4 μερες πριν τις εκλογές του το ξεφούρνησαν.

8. Ν.Δ. Αρχίζει το ξεκατίνιασμα. Πήραμε κόκα κόλα και ποπ κορν, περιμένουμε με τόση αγωνία.......μη μας απογοητεύσετε!΄

9. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. Τι θα γίνει κ. Παυλόπουλε; Θα περιμένουμε πολύ; Άντε ουστ.

10. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. Έγραψε πάλι. Τον Γιωργάκη εποπτεύουν οι Αμερικάνοι λέει από το Χίλτον! Ήταν η πρώτη του αντιπολιτευτική του δήλωση. Ελπίζουμε να μην είναι οιωνός για την αντιπολίτευση που σκοπευέι να ασκήσει όλη την τετραετία. Πόσο να αντέξουμε;

Kαλλιρόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου